ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΝΑΟΥ

Αρχική / Uncategorized / ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΝΑΟΥ

Με την χάρη του Θεού ολοκληρώνονται σταδιακά τα έργα στο Ναό μας. Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου παρατηρήθηκε εντατική εργασία από τα διάφορα συνεργεία και παρά την παύση λόγω θερινών διακοπών, τα έργα του ναού συνεχίστηκαν κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι αυτή την στιγμή (Σεπτέμβριος 2010 ) οι εργασίες στο Ναό έχουν ως εξής:

  • Ολοκληρώθηκε η δαπεδόστρωση εντός του Ιερού Ναού καθώς και κάτω από το περιστύλιο και έγινε το γυάλισμα του δαπέδου
  • Τοποθετήθηκαν οι πολυέλαιοι στον Ιερό Ναό και διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του ηλεκτροφωτισμού
  • Ολοκληρώθηκε η μικροφωνική εγκατάσταση αφού πρώτα έγινε μελέτη της ακουστικής του χώρου από εξειδικευμένους επιστήμονες
  • Τοποθετήθηκαν όλες οι εσωτερικές θύρες όπου ήταν σχεδιασμένο να τοποθετηθούν
  • Ο περιβάλλον χώρος βρίσκεται στο στάδιο της τελικής ολοκλήρωσης και πιο συγκεκριμένα τοποθετούνται στο νότιο τμήμα της αυλής οι πλάκες

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού νυχθημερόν κοπιάζει έτσι ώστε σύντομα να γίνουν τα θυρανοίξια του μεγάλου και υπέργειου Ιερού Ναού της εφόρου και προστάτιδάς μας Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Η βοήθεια όλων των ενοριτών-κατοίκων της περιοχής μας , όλων των Αλιμιωτών, της Δημοτικής Αρχής , των πολλών προσκυνητών και φίλων καθώς και των απανταχού της Γης Κυθηρίων είναι αυτή στην οποία οφείλεται η εξέλιξη αυτού του έργου. Μαζί με την πολύτιμη βοήθειά σας επιθυμούμε και την πολύτιμη προσευχή σας στον Πανάγαθο Θεό και την Παναγία μας την Μυρτιδιώτισσα έτσι ώστε να δίνει σε όλου μας δύναμη για την αποπεράτωση αυτού του έργου που γίνεται προς δόξα Θεού και προς ανακούφιση πνευματική , ψυχική και όχι μόνο του πιστού λαού του Θεού.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ