Ανακοίνωση και ευχαριστήριο

Ανακοίνωση και ευχαριστήριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου ενημερώνει τα ευσεβή μέλη της ενορίας ότι στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλονται με σκοπό τον ευπρεπισμό του Οίκου της Υπεραγίας Θεοτόκου, έλαβε την πρωτοβουλία για την ταπητόστρωση της συνολικής επιφάνειας του εσωτερικού του Ιερού Ναού με την τοποθέτηση χαλιών, η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 20.000 €.

Ήδη, κατά την ανεπίσημη ανακοίνωση του εν λόγω εγχειρήματος, μετά μεγάλης χαράς διαπιστώσαμε το έμπρακτο ενδιαφέρον και το πηγαίο αίσθημα προσφοράς που διακρίνει τα ευλαβή μέλη της ενορίας μας, αφού πρώτη η ερίτιμη κ. Αλεξάνδρα Καρύδη, ως άοκνη αρωγός και πολύτιμη συμπαραστάτρια του έργου μας, προσέφερε μετά μεγάλης γενναιοδωρίας ένα σεβαστό ποσό για την αγορά των χαλιών και τον εξωραϊσμό του Ιερού μας Ναού, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τον ειλικρινή σεβασμό και την αγάπη που διατηρεί προς το Πάνσεπτο Πρόσωπο της Προστάτιδος ημών Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης και ενισχύοντας το έργο το οποίο επιτελείται προς δόξαν του θείου ονόματός Της.

Κατόπιν τούτου, εκφράζουμε τις ένθερμες ευχαριστίες μας προς την ερίτιμη κ. Αλεξάνδρα Καρύδη και ευχόμεθα εκ βάθους καρδίας ο Άγιος Θεός, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαρίζει υγεία και εξ ύψους δύναμη σε αυτή και την οικογένειά της, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα ευλαβούς χριστιανού, κεκοσμημένου από τις αρετές της ταπείνωσης, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της θυσιαστικής αγάπης.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού

Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Κεντικελένης