Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο

Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου επιθυμούμε να εκφράσουμε ειλικρινείς ευγνώμονες και ολόψυχες ευχαριστίες προς την ερίτιμη κ. Καλλιόπη Εμμ. Καλοκαιρινού, η οποία διαπνεόμενη από ένθεο ζήλο, γνήσια χριστιανική αγάπη και ευλάβεια συνέβαλε, και κατά το παρόν έτος, στην ευπρέπεια του Ιερού μας Ναού και Οίκου της Προστάτιδος ημών, Υπεραγίας Θεοτόκου της Μυρτιδιωτίσσης, προσφέρουσα, μετά της διακρινομένης αυτήν γενναιοδωρίας, τα εύοσμα εκλεκτά άνθη που περικοσμούν την Πάνσεπτη Ιερά Εικόνα της Υπερμάχου Στρατηγού καθ’ όλη την ψυχοσωτήριο περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Η αξιομίμητη αυτή πράξη υποδηλώνει την ειλικρινή ευσέβεια, τον απέραντο σεβασμό και την βαθιά πίστη της ερίτιμης κ. Καλοκαιρινού στην Άχραντο Παναγία Θεοτόκο, ενώπιον της Ιεράς Εικόνας της οποίας αναπέμπουμε ικετήριες προσευχές ώστε να μας παρέχει δύναμη και πνευματική αγαλλίαση προκειμένου να υποδεχθούμε και να βιώσουμε εν ειρήνη και ταπεινότητι το μέγα γεγονός της Εκκλησίας μας, την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ως εκ τούτου, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε ειλικρινώς την κ. Καλλιόπη Καλοκαιρινού και ευχόμεθα εκ βάθους καρδίας ο εν Τριάδι προσκυνούμενος Θεός ημών, διά των θεοπειθών πρεσβειών της Υπερενδόξου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου της Μυρτιδιωτίσσης, να χαρίζει υγεία και να ενδυναμώνει αυτήν και την οικογένειά της, παρέχοντας πλούσια τη θεία ευλογία και το άπειρο Αυτού έλεος στα καλά έργα και τη ζωή τους.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού

Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Κεντικελένης