Ευχαριστήριο Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Ευχαριστήριο Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου εκφράζει με βαθειά ευγνωμοσύνη τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους απανταχού Κυθηρίους, οι οποίοι με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης υποστηρίζουν και ενισχύουν αδιαλείπτως το ποιμαντικό και φιλανθρωπικό μας έργο υπέρ πάντων των δεομένων, καθώς και τις άοκνες προσπάθειες για την αποπεράτωση του Ιερού μας Ναού, η οποία βρίσκεται εν εξελίξει.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την ερίτιμο κυρία Καλλιόπη Εμμ. Καλοκαιρινού, Κυθήρια στην καταγωγή και ενεργό μέλος της ενορίας μας, η οποία, αποτελώντας αξιομίμητο παράδειγμα φιλοτιμίας, ευλάβειας και ταπεινοφροσύνης, εξακολουθεί να συμβάλλει τα μέγιστα προς ενίσχυση του έργου μας διά την ευπρέπεια του Οίκου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η Χάρις της Υπερενδόξου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου της Μυρτιδιωτίσσης να σκεπάζει εσάς και τις οικογένειές σας, χαρίζοντας σε όλους σας υγεία και κάθε από Θεού ευλογία.Είθε ο νέος ενιαυτός της χρηστότητος του Κυρίου μας να αποτελέσει για όλους την απαρχή μιας περισσότερο πνευματικής, ηθικής και χριστιανικής ζωής!Ευτυχισμένο, ειρηνικό και ελπιδοφόρο το νέο έτος 2021!
Εκ του Ιερού Ναού