ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ
Προϊστάμενος του Ιερού Ναού είναι ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος Κεντικελένης, ο οποίος ευκλεώς διακονεί τον Ιερό Ναό από τον Φεβρουάριο του 2006 ως εφημέριος και από το Νοέμβριο του 2006 ως προϊστάμενος.
Ως εφημέριος του Ιερού μας Ναού υπηρετεί, από το Φεβρουάριο του 2018, ο αιδεσιμολογιώτατος π. Γεώργιος Τσάμης, ο οποίος χειροτονήθηκε πρεσβύτερος στο Ναό μας στις 4 Φεβρουαρίου 2018.
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού μας, το οποίο με τις ευλογίες του Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κκ Συμεών είναι επιφορτισμένο με την Διοίκηση και την οικονομική διαχείριση της Ενορίας μας αποτελείται από τους:
Αρχιμανδρίτη Πολύκαρπο Κεντικελένη, Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
και τα τακτικά Μέλη:
Δημητρόπουλο Δημήτριο, Αντιπρόεδρο
Μιχαλέτο Εμμανουήλ, Γραμματέα
Νάτση Αναστάσιο, Ταμία
Τσερετόπουλο – Κασιμάτη Μηνά, Μέλος
Σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπάρχουν και τα αναπληρωματικά Μέλη, τα οποία είναι οι κκ: Μερσινιάς Μιχαήλ, Ξανθόπουλος Νικόλαος, Βατίκαλος Παναγιώτης και Δημητρόπουλος Δημήτριος.
ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ-ΝΕΩΚΟΡΟΣ
Για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Ιερού Ναού, την αδιατάρακτη λατρευτική ζωή της Ενορίας και εν τέλει για την δόξα του Αγίου Τριαδικού Θεού και της Υπεραγίας Θεοτόκου της Μυρτιδιωτίσσης, τον Ιερό Ναό μας διακονούν ως Ιεροψάλτες άνθρωποι που αγαπούν την ενορία, γνώστες της παράδοσης και της Βυζαντινής Μουσικής.
Έτσι στο Ναό μας:
Πρωτοψάλτης είναι ο κ. Παναγιώτης Κουτράς,
Διδάσκαλος της Βυζαντινής Μουσικής και εμβριθής γνώστης της παράδοσης- μαθητής του Άρχοντος Πρωτοψάλτη της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας Βασιλείου Νικολαϊδη και εξέχον μέλος της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας
Λαμπαδάριος ο κ. Ιωάννης Καρφάκης,
Θεολόγος – Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης και Αγιογράφος.
Η παρουσία τους λαμπρύνει τα αναλόγια του Ναού και το ήθος τους κοσμεί την Ενορία. Σημειωτέον ότι με περισσό ζήλο οι ιεροψάλτες μας προετοιμάζουν κατάλληλα νέους αλλά και μεγαλύτερους μαθαίνοντάς τους την τέχνη της ψαλτικής και τα βασικά στοιχεία της Βυζαντινής μουσικής, με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να σπουδάζουν σε κατάλληλες προς τούτο σχολές την ιερή τέχνη και να συνοδεύουν στο αναλόγιο τους ιεροψάλτες μας, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μία παράδοση στην ενορία μας.
Οι ανάγκες που προκύπτουν από την σωστή λειτουργία του Ιερού Ναού ως κέντρο και κύτταρο της Ενορίας είναι τεράστιες. Ο Νεωκόρος του Ιερού Ναού μας κ. Παναγιώτης Αντζινάς, με φόβο Θεού αλλά και με ζήλο διακονεί με όλες του τις δυνάμεις και είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Ναού μας.